Odvodnja, metalne cijevi za instalacije. Instalforyou

što radimo


Radimo sve vrste vodoinstalaterskih, elektroinstalaterskih i plinoinstalaterskih radova uključujući i ugradnju, puštanje u pogon i održavanje solarnih sustava za proizvodnju električne energije i grijanje vode i prostora.

elektroinstalacije

Umjesto plinskog želite električni bojler za grijanje vode? Ili možda želite solarne panele? Solarni paneli su sve više traženi sustav za grijanje tople vode u područjima sa velikim brojem sunčanih sati.
Stručno ćemo postaviti sve vrste elektroinstalacija u vaš dom ili poslovni prostor.

odvodnja

U našoj ponudi nudimo usluge i radove odštopavanja odvoda i kanalizacije te snimanje kanalizacijskog sustava. Otklanjamo uzroke slabog protoka vode u odvodima i zaštopanih odvoda. Najčešći uzroci su dotrajali i loše postavljeni sustavi, a mi u našoj ponudi nudimo usluge postavljanja novih sustava.

vodoinstalacije

Radimo sve vrste vodoinstalaterskih radova, postavljamo nove i popravljamo postojeće vodovodne i kanalizacijske instalacije.
Također radimo instalacije slavina i sanitarnih kupaonskih uređaja, montažu i demontažu sanitarija, te servis dotrajalih uređaja.

plinoinstalacije

Zbog visoke maksimalne iskoristivosti (90%) plin je vrlo često korišten energent u kućanstvima, ali i poslovnim prostorima.
Kvalitetno postavljanje plinskih isnstalacija bitno je za sigurnost krajnjeg korisnika.
Ujedno je plin i najjeftirniji energent, a učinkovitost ovisi o kvaliteti ugrađenih uređaja.

grijanje

Postavljanje plinskog grijanja, te dizalica topline. Dizalice topline koriste temperaturu okolinskog prostora kako bi zagrijali toplu vodu koja se onda koristi za grijanje i potrošnu toplu vodu.
Dizalice topline su jednostavne za postavljanje a njihova učinkovitost je 1:4, što znači da se potroši 4x manje energije u odnosu na količinu energije koje se dalje daje prostoru.

klimatizacija

Klimatizacija je proces pripremanja zraka kako bi se postigao odgovarajući stupanj temperatue koji je ugodan za boravak ljudi. Navedeno se odnosi na bilo koji oblik grijanja, hlađenja, ventilacije i sl. koji mijenjaju postojeće stanje zraka.
U našem radu koristimo najnovije uređaje i sisteme ugradnje.
Obratite nam se s povjerenjem

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”

Instalforyou, grijanje. Radijator u sobi, naračasti zid.
Notice Element
Here's a multi-purpose notification you can use for cookies notices, sales promotions etc.